Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Tent reinigen

11,5047,95

Wilt u weer gaan kamperen, maar ziet uw tent er niet zo netjes meer uit? De tent reiniger van Nederland kan schoner reinigt snel en vlekkeloos alle pvc delen van uw tent. Vlekken, vuil, vet en aanslag zijn verleden tijd!

  • Makkelijk in gebruik
  • Reinigt tenten en andere kunststof voorwerpen
  • Droogt volledig vlekkeloos op
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Heeft uw vlekken in uw tent en wilt u uw tent reinigen? Heeft uw tent onder een vieze boom gestaan? Ziet uw tent er niet netjes meer uit en wilt u hier iets aan doen? U hoeft niet verder te zoeken. De tent reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u uw tent grondig reinigen. De tent reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos alle pvc delen van uw tent. U kunt ons product hierdoor ook voor andere kunststof voorwerpen gebruiken. Of het nu gaat om uw tent, uw kunststof meubilair of uw kunststof kozijnen: de tent reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De effectieve reiniger voor tenten die we verkopen verwijdert onder andere vlekken, vuil, vet en aanslag moeiteloos van uw tent. Onze tent reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in veel situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw tent reinigen? Als uw tent erg vies is dan kunt u de tent reiniger onverdund aanbrengen. Hier is onze spuitflacon erg handig voor. De spuitflacon is gebruiksklaar. Bij lichtere vervuiling kunt u de tent reiniger verdunnen met water in een verhouding van 1:1 tot 1:10. Hierna kunt u poetsen met een doek, borstel, spons of een bezem. Na het schoonmaken moet u uw tent afspoelen met schoon water. En klaar is kees, uw tent is weer schoon.

Waarschuwingen

  • Deze reiniger tast de waterdichtheid van uw tent aan door zijn ontvettende vermogen. Gebruik deze reiniger daarom alleen op de pvc onderdelen van uw tent.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Bij zware vervuiling Multifix onverdund en bij voorkeur op een droge ondergrond aanbrengen

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Bij lichtere vervuiling Multifix verdunnen met water in een verhouding van 1:10

Aanbrengen met een doek, borstel, spons, bezem of hoge druk equipment

Na het reinigen de ondergrond afspoelen met schoon water.