Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Toetsenbord schoonmaken

11,5047,95

Kunt u uw toetsenbord door het vuil niet meer gebruiken? De toetsenbord reiniger van Nederland kan schoner maakt in een handomdraai uw toetsenbord weer prachtig schoon. Zodat u weer met een gerust hart aan het werk kunt.

  • Verwijdert snel en gemakkelijk vettigheid, aangekoekt vuil en stof
  • Zuinig in gebruik
  • Geschikt voor alle toetsenborden
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is uw toetsenbord onhygiënisch? Voelt uw toetsenbord vettig? Wordt het simpelweg onprettig om uw computer te gebruiken door uw vieze toetsenbord? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze toetsenbord reiniger kunt u in een hand omdraai uw toetsenbord schoonmaken. Door onze reiniger voelt uw toetsenbord straks weer als nieuw. Vettigheid, aangekoekt vuil en stof zijn straks verleden tijd. Uw toetsenbord schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaakmiddelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw toetsenbord ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze toetsenbord reiniger alle toetsenborden schoonmaken. Zorg er even voor dat uw computer of laptop uit staat of dat uw toetsenbord losgekoppeld is. Spuit één of twee keer een klein laagje op uw toetsenbord om het middel vervolgens even in te laten werken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Na het inwerken kunt u het toetsenbord afnemen met een zachte doek of een stuk poetspapier. En uw toetsenbord is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schoon toetsenbord zelf!

In verband met vochtschade is het belangrijk dat u niet meer dan twee keer op een toetsenbord spuit. Hierdoor kan het toetsenbord te vochtig worden.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Glass & Screen Cleaner HD is kant & klaar voor gebruik.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Spray een kleine hoeveelheid op het te behandelen oppervlak.

Even laten inweken en afnemen met een zachte interieurdoek of poetspapier

Glass & Screen Cleaner HD is veilig voor alle materialen