Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Velgen schoonmaken

11,5047,95

Zit er verkeersvuil op uw velgen? Is die mooie glans van uw velgen af? Lijkt uw auto hierdoor minder mooi? Met de reiniger van Nederland kan schoner kunt u snel en gemakkelijk uw velgen schoonmaken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos de velgen van uw auto!

  • Geschikt voor alle soorten metalen onderdelen (o.a. velgen, uitlaat of sierstrips)
  • Verwijdert moeiteloos verkeersvuil, vet en aanslag
  • Droogt volledig vlekkeloos op

Beschrijving

Zit er verkeersvuil op uw velgen? Is die mooie glans van uw velgen af? Lijkt uw auto hierdoor minder mooi? U hoeft niet verder te zoeken. De velgen reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kun u gemakkelijk uw velgen schoonmaken. De velgen reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos alle soorten velgen en andere metalen onderdelen van uw auto. Of het nu gaat om uw velgen, uw uitlaat of uw sierstrips: de velgen reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor velgen die we verkopen verwijdert onder andere verkeersvuil, vet en aanslag moeiteloos van uw velgen. Onze velgen reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw velgen schoonmaken? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer of gebruik onze handige spuit flacon. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u een poetsdoek om uw velgen schoon te maken. Gebruikt u de spuitflacon? Spuit dan een laagje over uw velg en poets verder met een vochtige doek. En klaar is kees: uw velgen zijn weer schoon.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.