Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Verweerd aluminium opknappen

33,50

Bent u op zoek naar een reiniger om verweerd aluminium op bijvoorbeeld uw auto op te knappen? Zoek dan niet verder! Met de reiniger van Nederland kan schoner is verweerd aluminium opknappen een fluitje van een cent. De reiniger is kant-en-klaar en hierdoor heel gemakkelijk te gebruiken.

  • Reinigt snel en gemakkelijk al uw aluminium oppervlakken
  • Verwijdert verweerde uitstraling, viezigheid en vlekken
  • Droogt volledig vlekkeloos op

Beschrijving

Wilt u uw verweerd aluminium opknappen? Ziet uw auto er een stuk ouder uit dan hij is? U hoeft niet verder te zoeken. De verweerd aluminium reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Met dit middel kunt u uw verweerd aluminium opknappen. De verweerd aluminium reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel al uw aluminium oppervlakten. U kunt ons product hierdoor voor bijvoorbeeld uw auto, uw kozijnen of uw luifel gebruiken. De verweerd aluminium reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De effectieve reiniger voor aluminium die we verkopen verwijdert de verweerde uitstraling, viezigheid en vlekken makkelijk van uw aluminium oppervlakten. Onze verweerd aluminium reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u een aluminium oppervlakte schoonmaken? Dan maakt u het bijgeleverde sponsje nat of vochtig. Hierna haalt u de spons over de steen in het bakje heen. Hierdoor komt er een klein beetje aluminiumreiniger op de spons. Vervolgens begint u met het inwrijven van dat wat u schoon wilt maken. Na het inwrijven spoelt u uw oppervlakte af waardoor de waterfilm breekt en er een prachtige glans ontstaat. En klaar is kees, uw verweerde aluminium is weer schoon.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Het bijgeleverde sponsje nat/vochtig maken

Kleine hoeveelheid Alu Clean op de spons brengen

Opbrengen en goed inwrijven op het te reinigen oppervlak/object

Afspoelen met schoon water

Na het afspoelen breekt de waterfilm, is het oppervlak snel droog en ontstaat een mooie glans. Buiten bereik van kinderen houden!