Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Verweerde rubberboot schoonmaken

11,5047,95

Met onze reiniger voor rubberboten is aanslag aan de onderkant van uw boot verleden tijd! Zonder middagen lang boenen kunt u met onze reiniger uw boot snel schoonmaken. Door de hoge kwaliteit van het product kunt u snel en gemakkelijk alle vlekken verwijderen. Zo is uw rubberboot weer als nieuw!

  • Geschikt voor elk type plastic en rubber.
  • Ook geschikt voor andere oppervlakken.
  • Zuinig in gebruik.
  • Met handige spuitflacon.
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Is uw rubberboot vies? Zit er aanslag aan de onderkant van uw boot? Is uw rubberboot verweerd? Kortom, is het weer tijd om te boenen? Nederland kan schoner biedt u deze rubber reiniger aan. Uw verweerde rubberboot schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken, aanslag van het weer en viezigheid van uw rubberboot. Na het schoonmaken met onze rubber reiniger is uw rubberboot weer als nieuw!

U kunt met deze rubber reiniger elk type plastic en rubber schoon maken. De plastic delen van uw rubberboot, het rubber van uw boot of het plastic dekzeil van uw boot. Het maakt niks uit! Ons product voor verweerde rubberboot schoonmaken is ook geschikt voor het schoonmaken van andere oppervlakten. Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem verdunnen en gaat hij erg lang mee en kunt u hem voor meerdere oppervlakten gebruiken.

Benieuwd hoe u onze rubber reiniger gebruikt? Als uw rubberboot erg verweerd en vies is, dan kunt u de rubber reiniger onverdund aanbrengen. Hier is onze spuit flacon erg handig voor. De spuitflacon is gebruiksklaar. Bij lichtere vervuiling kunt u de reiniger verdunnen met water in een verhouding van 1:1 tot 1:10. Hierna kunt u poetsen met een doek, borstel, spons of een bezem. Na het schoonmaken moet u uw rubberboot afspoelen met schoon water. En voilà: uw rubberboot is weer net zo schoon als nieuw.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia werkzaam op het gebied van schoonmaak middelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaak middelen. Alle schoonmaak middelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Is uw boot erg vervuild? Dan kunt u onze rubber reiniger onverdund met de spuitflacon op de boot aanbrengen. Wanneer de boot minder vervuild is kunt u de reiniger verdunnen met water in een verhouding van 1:1 tot 1:10.

Breng de reiniger aan met een doek, borstel, spons, bezem of de spuitflacon.

Wrijf het middel goed in.

Spoel uw boot af met schoon water.