Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Vetvlekken verwijderen

14,9552,95

Met onze reiniger zijn vetvlekken verleden tijd. Of het nu om etensvlekken in uw kleding, vet op uw aanrecht of olie op uw oprit gaat. De koudontvetter van Nederland kan schoner kan alles aan! Zelfs vlekken van diesel en benzine zijn geen probleem voor onze reiniger.

  • Groot vuiloplossend vermogen
  • Zuinig in gebruik
  • Geurloos
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is er een ongelukje gebeurd? Wilt u een machine schoonmaken? Heeft u ergens een vetvlek? Kortom: is het weer tijd om te poetsen? Nederland kan schoner biedt u deze koudontvetter aan. Vetvlekken verwijderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak elk soort vet van bijna elke ondergrond. Na het schoonmaken met onze koudontvetter is het vet helemaal verdwenen!

U kunt met deze koudontvetter alle vetvlekken verwijderen. Etensvlekken in uw kleding, vet op uw aanrecht, olie op uw oprit. Het maakt niks uit! Onze koudontvetter kan elke klus aan. Vlekken van brandstoffen als diesel en benzine zijn voor deze ontvetter ook geen probleem. Onze koudontvetter heeft een groot vuiloplossend vermogen. Nog een voordeel van onze ontvetter is, dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem voor alle oppervlakken in uw huis gebruiken en is hij erg zuinig in gebruik. Deze ontvetter is geurloos.

Benieuwd hoe u koudontvetter voor vetvlekken verwijderen gebruikt? U kunt het middel onverdund op de vlek aanbrengen met een doek of een kwast. Vervolgens is het de bedoeling dat de ontvetter vermengd wordt met water zodat hij gaat emulgeren. Afhankelijk van wat en waar u schoonmaakt kunt u de oppervlakte afspoelen of met een natte doek afnemen. Het is belangrijk dat er geen residu achter blijft. Na het schoonmaken moet u dus grondig naspoelen. En voilà: uw ondergrond is weer net zo schoon als nieuw!

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor bedrijven als om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Koudontvetter kan zowel manueel als machinaal worden verwerkt

Manuele reiniging: onverdund opbrengen met een doek of kwast

Machinale reiniging: 1 tot 2% verdunnen en met hoge druk equipment gelijkmatig aanbrengen

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Langzaam laten verdampen mag ook