Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Vloerkleed schoonmaken

11,5047,95

Met onze reiniger voor vloerkleden kunt u moeiteloos alle vlekken uit uw vloerkleed verwijderen. Of het nu gaat om uw badmat of vloerbedekking: onze reiniger kan alles aan! Het schoonmaakmiddel werkt snel en effectief, en laat uw vloerkleden er weer uitzien als nieuw.

  • Geschikt voor alle soorten vloerkleden en vloerbedekking
  • Zuinig in gebruik
  • Verwijdert moeiteloos vuil, vlekken en aanslag
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Heeft u vlekken in uw vloerkleed of vloerbedekking? Heeft u iets laten vallen? Hebben uw kinderen geknoeid? U hoeft niet verder te zoeken. De vloerkleed reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u uw eenvoudig vloerkleed schoonmaken. De vloerkleed reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos al uw soorten vloerkleden en vloerbedekking. U kunt ons product hierdoor voor al uw kleden gebruiken. Of het nu gaat om uw badmat, uw vloerbedekking of uw karpet. De vloerkleed reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor vloerkleden die we verkopen verwijdert onder andere vuil, vlekken en aanslag moeiteloos van uw vloerkleed. Onze vloerkleed reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw vloerkleed schoonmaken? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer of gebruik onze handige spuitflacon. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u een poetsdoek om de eventuele vlekken uit uw kleed te halen. Gebruikt u de spuit flacon? Spuit dan een dun laagje over de vlek en poets verder met een vochtige doek. En klaar is kees: uw kleed is weer schoon.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.