Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Voortent reinigen

11,5047,95

Is uw voortent vies geworden tijdens uw vakantie en bent u op zoek naar een goede reiniger? De voortent reiniger van Nederland kan schoner maakt het schoonmaken van uw voortent makkelijk en snel. Na het schoonmaken met onze voortent reiniger is uw voortent weer als nieuw!

  • Geschikt voor elk type pvc
  • Zuinig in gebruik
  • Verwijdert snel en gemakkelijk alle vlekken, aanslag en viezigheid
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is uw voortent vies? Is er op vakantie viezigheid op uw voortent gekomen? Wilt u uw voortent reinigen? Zit er aanslag op uw voortent? Kortom: is het weer tijd om te boenen? Nederland kan schoner biedt u deze voortent reiniger aan. Uw voortent reinigen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken, aanslag en viezigheid van uw voortent. Na het schoonmaken met onze voortent reiniger is uw voortent weer als nieuw!

U kunt met deze voortent reiniger elk type pvc schoon maken. Ons product voor voortent reinigen is ook geschikt voor het schoonmaken van andere oppervlakten. Het dak van uw voortent, uw buitenstoelen of uw kunststof kozijnen. Het maakt niks uit!  Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem verdunnen, gaat hij erg lang mee en kunt u hem voor meerdere oppervlakten gebruiken.

Benieuwd hoe u onze voortent reiniger gebruikt? Als uw voortent erg vies is dan kunt u de voortent reiniger onverdund aanbrengen. Hier is onze spuitflacon erg handig voor. De spuitflacon is gebruiksklaar. Bij lichtere vervuiling kunt u de tent reiniger verdunnen met water in een verhouding van 1:1 tot 1:10. Hierna kunt u poetsen met een doek, borstel, spons of een bezem. Na het schoonmaken moet u uw voortent afspoelen met schoon water. En voilà: uw voortent is weer net zo schoon als nieuw.

Waarschuwingen

  • Deze reiniger tast de waterdichtheid van uw tent aan door zijn ontvettende vermogen. Gebruik deze reiniger daarom alleen op de pvc onderdelen van uw tent.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennialang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Bij zware vervuiling Multifix onverdund en bij voorkeur op een droge ondergrond aanbrengen

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Bij lichtere vervuiling Multifix verdunnen met water in een verhouding van 1:10

Aanbrengen met een doek, borstel, spons, bezem of hoge druk equipment

Na het reinigen de ondergrond afspoelen met schoon water.