Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Zonnebankreiniger

11,5047,95

Heeft u last van doffe vlekken of stof op uw zonnebank? Is uw zonnebank vettig? Dan kunt u de zonnebankreiniger van Nederland kan schoner gebruiken. Met deze kant-en-klare reiniger maakt u snel en gemakkelijk uw zonnebank schoon.

  • Geschikt voor alle glazen oppervlakken
  • Verwijdert moeiteloos vuil, stof en vet
  • Zuinig in gebruik
  • Droogt volledig streeploos op
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u last van doffe vlekken of stof op uw zonnebank? Is uw zonnebank vettig? Staat de viezigheid van uw zonnebank u in de weg? De zonnebankreiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. De zonnebankreiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en streeploos al uw oppervlakten. U kunt ons product hierdoor voor al uw glazen oppervlakten gebruiken. Of het nu gaat om uw zonnebank of uw ramen. De zonnebankreiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor zonnebanken die we verkopen verwijdert vuil, stof en vet moeiteloos van uw zonnebank. Onze zonnebankreiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig streeploos op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Om uw zonnebank schoon te maken spuit u met de spray verpakking een klein beetje op de vieze zonnebank. De spuitflacon is gebruiksklaar. Hierna laat u het even inwerken. Na het inwerken kunt u uw zonnebank afnemen met een zachte doek. En klaar is kees, u kunt weer zonnen!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Glass & Screen Cleaner HD is kant & klaar voor gebruik.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Spray een kleine hoeveelheid op het te behandelen oppervlak.

Even laten inweken en afnemen met een zachte interieurdoek of poetspapier

Glass & Screen Cleaner HD is veilig voor alle materialen