Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Zwarte strepen verwijderaar

23,95

Zwarte strepen op uw auto, caravan, boot, kozijnen of deuren? Gebruik dan de zwarte strepen verwijderaar van Nederland kan schoner! De polijstende werking van de zwarte strepen verwijderaar zorgt voor een mooie glans. En: de zwarte strepen komen niet meer terug!

  • Geschikt voor o.a. caravan, auto, boot, camper, truck, kozijnen en deuren
  • Met polijstende werking
  • Zwarte strepen komen niet meer terug

Beschrijving

Heeft het net geregend en komen er zwarte strepen op uw auto of caravan? Krijgt u deze strepen er met uw normale shampoo niet af? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze zwarte strepen verwijderaar kunt u in een handomdraai uw auto of caravan weer schoonmaken. Onze zwarte strepen verwijderaar heeft een polijstende werking en is eigenlijk ook een wax. Hierdoor krijgt uw auto of caravan ook een beschermende wax laag. Deze laag zorgt ervoor dat de zwarte strepen niet meer terugkomen. Die zwarte strepen zijn straks verleden tijd. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. U kunt met deze verpakking uw auto of caravan ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze zwarte strepen verwijderaar niet alleen caravans en auto’s schoon maken. Deze reiniger is ook geschikt voor boten, campers, trucks, kozijnen, deuren, ga zo maar door. Deze reiniger is direct te gebruiken op de vieze ondergrond. Het is belangrijk dat u goed schudt voor gebruik. U kunt de reiniger met een zachte doek of spons opbrengen. Het is de bedoeling dat u de zwarte strepen verwijderaar hierna mooi uitpoetst zodat het vuil oplost en er een mooie glans ontstaat. En uw auto of caravan is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het gemak van deze reiniger zelf!

Waarschuwingen

  • U mag niet te grote vlakken tegelijk behandelen.
  • U mag deze reiniger niet op verwarmde of hete ondergronden gebruiken.
  • Het middel mag ook niet in de felle zon gebruikt worden.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kleur

Stripe Remover & Renovation Polish is direct toepasbaar op de vervuilde ondergrond

Bij zware vervuiling adviseren wij eerst het oppervlak te reinigen met een ontvetter/heavy duty cleaner van HCPRO Cleaners

Stripe Remover & Renovation Polish met een zachte doek of spons opbrengen

Uitwrijven met een zachte doek zodat de vervuiling verdwijnt en er een mooie glans ontstaat

Stripe Remover & Renovation Polish hoeft niet op te drogen. U kunt direct starten met uitwrijven/oppoetsen

Met een poetsmachine krijgt u sneller een mooi en glanzend resultaat

Goed schudden voor gebruik

LET OP: Nooit te grote vlakken tegelijk behandelen. Niet op verwarmde/hete ondergronden of in de felle zon verwerkenBuiten bereik van kinderen houden!