Tent schoonmaken

Heeft uw vlekken in uw tent en wilt u uw tent schoonmaken? Heeft uw tent onder een vieze boom gestaan? Ziet uw tent er niet netjes meer uit en wilt u hier iets aan doen? U hoeft niet verder te zoeken. De tent reinigers die wij van Nederland kan schoner aanbieden zijn veilige schoonmaakmiddelen, hiermee kunt u uw tent reinigen. De tent reinigers zijn kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Onze schoonmaakmiddelen reinigen snel en vlekkeloos alle pvc delen van uw tent. U kunt ons goede product hierdoor ook voor andere kunststof voorwerpen gebruiken.

Wat hebben wij allemaal voor u?

Als u uw voortent schoon wil maken hebben wij voor u een voortent reiniger. Wilt u een andere tent schoonmaken? Dan kunt u onze tent reiniger gebruiken. U kunt onze reinigers in deze categorie ook erg goed gebruiken om plastic schoon te maken. Met de krachtige reinigers van Nederland kan schoner is uw tent straks weer als nieuw! Alle reinigers in deze categorie zijn erg sterk en geconcentreerd. Dit betekend dat u er niet veel van hoeft te gebruiken en dat ze lang mee gaan. Bestel onze reinigers nu online!

LET OP! Deze reiniger tast de waterdichtheid van uw tent aan door zijn ontvettende vermogen. Gebruik deze reiniger daarom alleen op de pvc onderdelen van uw tenten.

Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten